Compania

INBIT AG este o companie 100% românească, având capital integral privat și este activă pe piața de construcții, amenajări și instalații din Iași și zona Moldovei, începând din 1992.

A pornit la drum ca o afacere de familie, construită umăr la umăr de doi ingineri ieșeni devotați lucrului iscusit, ce rezistă în timp.

Primele proiecte ce stau la baza fundației INBIT AG au fost dezvoltate în domeniul electronic, al aparaturii electrocasnice și al rețelelor de comunicații. În scurt timp, compania a câștigat un renume solid și a extins aria de servicii în spațiul construcțiilor și al lucrărilor adiacente.

Echipa a evoluat continuu, fiind formată din experți în măsură să execute prompt proiecte complexe, perfect implementate. Acum, peste 100 de specialiști temeinic pregătiți dezvoltă și pun în funcțiune soluții durabile. Totul la prețuri competitive și cu termene de execuție scurte.

INBIT AG dispune de toate instrumentele logistice necesare, atât pentru construcții mici, cât și pentru construcții de mare anvergură, fără a fi nevoie să închirieze scule sau utilaje. Mai mult decât atât, parteneriatele bine consolidate cu furnizorii de materiale de construcții asigură companiei întregul necesar în timp util și la prețuri imbatabile. Aceste avantaje se reflectă într-un cost final al lucrării mult mai mic.

INBIT AG deține astăzi 24 de ani de experiență, o capacitate amplă de lucru și dorința ca tot ce construiește să dăinuie.

VIZIUNEA INBIT AG

Construcțiile realizate inteligent sunt ridicate în jurul necesităților reale ale oamenilor. Astfel, spațiile sunt transformate în habitate optime pentru utilizare îndelungată și prietenoase cu mediul înconjurător.

CUM LUCRĂM

INBIT AG construiește cu responsabilitate. Conform planului, fără compromisuri, cu respect pentru timpul beneficiarului. INBIT AG construiește corect, coerent, calculat. Așa cum este firesc.

MISIUNE & VALORI

INBIT AG își propune ca tot ce construiește să fie durabil, să aibă funcționalitate sporită și să ofere maximum de confort.

Fie că este vorba de spații de lucru sau de locuit, de infrastructură industrială sau urbană, INBIT AG oferă servicii complete: dezvoltă și pune în funcțiune construcții de la A la Z, perfect adaptate beneficiarului, conform indicativelor și reglementarilor legale în vigoare. INBIT AG crede că respectul, eficiența și responsabilitatea sunt esențiale. De aceea, fiecare proiect realizat are la bază aceste valori.

RESPECT

Respect pentru echipă, pentru beneficiar, pentru natură. INBIT AG prețuiește munca echipei, dezvoltă soluții care corespund așteptărilor și finalizează proiectele la termenul convenit, cu grijă față de mediul în care construiește.

EFICIENȚĂ

Eficiență în fiecare fază a proiectului. INBIT AG demonstrează eficiență operațională printr-o bună administrare a resurselor, o excelentă optimizare a costurilor și iscusință în implementare.

RESPONSABILITATE

Responsabilitate completă. INBIT AG își asumă integral răspunderea pentru lucrările executate. Beneficiarul are întotdeauna garanția calității, a lucrului făcut să reziste, conform normelor.

Andrei Târnovanu

CEO INBIT AG

La INBIT AG, materializăm idei precise în construcții trainice și spații perfect viabile. Pentru orice tip de activitate.

Suntem o echipă profesionistă, bine sudată, care onorează fiecare angajament la timp, cu maximum de implicare și de seriozitate. Investim constant în oameni și tehnologie, pentru ca toate proiectele semnate INBIT AG să poarte amprenta calității. Acesta este modul în care lucrăm și care ne-a adus recunoaștere încă din 1992. Pentru că ne place să construim.

În numele întregii echipe INBIT AG, le mulțumesc clienților și partenerilor noștri. Pentru încredere, pentru proiectele dezvoltate împreună, pentru oportunitatea de a genera un impact pozitiv prin tot ce construim. INBIT AG va fi mereu partenerul pe care se pot baza: corect, capabil, cu forță constructivă.