Instalații & centrale termice

O atmosferă caldă se menține ușor când sistemul de încălzire funcționează perfect. INBIT AG comercializează, montează și întreține toate tipurile de centrale termice, oferind servicii autorizate de service și garanția siguranței prin calitate.

Pentru orice tip de construcție, compania noastră are soluția perfectă pentru încălzire, fie că este vorba despre o centrală termică electrică, o centrală pe gaz sau una pe lemne, de perete (murală) sau de pardoseală.

De asemenea, oferim consultanță avizată pent ru alegerea sistemelor de încălzire potrivite spațiului și necesităților pe care beneficiarul le are. De la țevi și accesorii pentru montare sau evacuare, la radiatoare și centrale, furnizăm orice componentă pentru instalații și echipamente termice. Executăm apoi conform normelor toate lucrările necesare de instalare, punere în funcțiune, întreținere și verificare periodică.

Prin instalarea corectă și întreținerea corespunzătoare a centralei termice se asigură o încălzire rapidă a habitatului și se menține temperatura optimă, fiind totodată garantată siguranța beneficiarului și a spațiului încălzit.

INBIT AG oferă soluții sigure pentru încălzire și apă caldă, care funcționează eficient, cu un consum redus și asigură un confort termic optim.

Alegerea centralei termice este un lucru simplu atunci când poți conta pe un furnizor cu experiență. Electrică, pe gaz sau pe lemne, de perete sau de pardoseală, centrala termică potrivită asigură confortul dorit la costuri corecte.

Ce fel de centrală se potrivește cel mai bine, cum se întreține și care va fi consumul? INBIT AG vă ajută să luați decizia avantajoasă. Luăm în calcul particularitățile spațiului locuit și vă oferim cea mai bună soluție pentru necesitățile dumneavoastră. Alegeri înțelepte, confort termic la nivelul așteptărilor.

Un montaj ca la carte asigură centralei termice capacitatea de a încălzi corespunzător. Instalată corect, centrala poate să asigure confortul termic dorit și va funcționa eficient pentru un timp îndelungat. Calitatea manoperei și a pieselor utilizate la montare conferă garanția siguranței și a eficienței energetice.

INBIT AG montează orice tip de centrală termică, pentru uz casnic sau industrial, respectând timpul beneficiarului și standardele specifice privind calitatea lucrării.

Personalul INBIT AG este autorizat ISCIR (DISPR/ CR4/ A, B, D, F/ 2 /1912/ 0/ 15.09.2011) pentru a pune în funcțiune sisteme termice conform normelor de siguranță în vigoare.

Specialiștii noștri execută fiecare lucrare de punere în funcțiune a unei centrale termice în conformitate cu instrucțiunile producătorului, respectând în același timp procedurile de lucru specifice în fiecare etapă.

De la alimentarea cu apă, cu energie electrică și gaz (acolo unde este cazul, la pornirea aparatului și verificarea funcționării întregului sistem, INBIT AG desfășoară toate operațiunile cu maximum de atenție. Efectuăm reglajele necesare, măsurăm parametrii de funcționare, întocmim raportul de verificare și instruim utilizatorul final în folosirea centralei și prevenirea riscurilor.

INBIT AG pune în funcțiune orice model de centrală termică și asigură confortul beneficiarului prin lucrări executate cu profesionalism.

INBIT AG este companie autorizată ISCIR pentru efectuarea lucrărilor de verificare tehnică periodică  (VTP) pentru centrale termice, verificare obligatorie prin lege la fiecare 2 ani. De asemenea, INBIT AG efectuează inclusiv operațiunea de încercare la presiune hidraulică, cunoscutî și ca proba la presiune a instalației de încălzire, necesară la fiecare 4 ani.

Inginerii INBIT AG execută fiecare verificare numai cu aparatură modernă. Verificăm etanșeitatea circuitelor de apă și de combustibil, funcționarea sistemelor de reglare și de protecție și se despitează orice abatere de la valorile normale. Evaluăm precis performanțele centralei și facem toate reglajele necesare pentru ca sistemul de încălzire să funcționeze la parametrii optimi.

În urma verificării efectuate, conform prevederilor legale, data verificării și rezultatul înregistrat sunt trecute în livretul centralei termice și comunicate către ISCIR.

Atenție: verificările efectuate periodic de furnizorul de gaz sunt verificări ale instalației de gaz și nu includ verificarea centralei termice. Dacă se constată lipsa raportului de verificare tehnică periodică a centralei și a probei la presiune, furnizorul poate sista alimentarea cu gaz până la efectuarea verificării.

INBIT AG oferă servicii profesioniste și autorizate de verificare pentru orice tip de centrală termică, pentru ca dumneavoastră să beneficiați în permanență de siguranță.

Întreținută atent, centrala termică va funcționa întotdeauna eficient. Efectuarea lucrărilor de mentenanță numai cu personal specializat vă asigură de buna funcționare a centralei, la randament maxim și consum minim de energie. Astfel, centrala își va menține capacitatea de a încălzi corespunzător, în deplină siguranță pentru dumneavoastră și pentru spațiul încălzit.

INBIT AG oferă toate serviciile de mentenanță necesare pentru centrale termice. Aveți garanția unor lucrări efectuate corect și beneficiul prelungirii duratei de viață a centralei.

Cu specialiști de încredere, confortul termic se menține ușor.

Confortul termic dorit vă este mereu accesibil când centrala termică se află în grija unei echipe profesioniste.

INBIT AG execută lucrări de service pentru centrale termice respectând toate standardele de performanță și siguranță. Pentru orice defecțiune, specialiștii noștri vă oferă soluții eficiente, în timp util. Verificăm atent întreg sistemul de încălzire și reparăm sau înlocuim componentele defecte la prețuri întotdeauna corecte.

INBIT AG are grijă ca centrala dumneavoastră să funcționeze din nou, în cel mai scurt timp posibil, conform specificațiilor prevăzute de producător.

Centrala termică este unul dintre aparatele electrocasnice cu frecvență mare de utilizare. Acest fapt poate genera o uzură accentuată în cazul anumitor piese.

INBIT AG vine în sprijinul dumneavoastră cu o gamă completă  de piese de schimb pentru centrale termice, pentru orice model. Toate piesele furnizate de noi au garanția calității și, la cerere, sunt montate de personal specializat, conform cerințelor stabilite de producător.

Fie că este vorba despre piese pentru centrale termice ale producătorilor autohtoni sau de import,

INBIT AG vă stă la dispoziție cu soluții performante care întrețin confortul.

Cum alegem centrala termică?

Primul pas spre confortul termic dorit este alegerea corectă a centralei termice. Astfel, ne vom bucura de un cămin călduros și de apă caldă menajeră mereu la temperatura preferată.
citește mai mult>>

Cum menținem centrala termică în parametrii optimi?

Confortul înseamnă atât un ambient plăcut, cu o temperatură confortabilă, cât și siguranță, sentimentul de liniște și încredere că totul funcționează perfect. Verificată la timp și întreținută prin mentenanță profesionistă, centrala termică va fi mereu în parametrii optimi.
citește mai mult>>

Programare online

pentru orice perimetru, INBIT AG are soluții performante pentru un ambient plăcut.

În cel mai scurt timp de la programarea online veți fi contactat/ă pentru a stabili ziua și ora intervenției echipei INBIT AG.
Vă mulțumim!

Numele (obligatoriu)

Adresa email

Telefon (obligatoriu)

Tip intervenție

Interval orar preferat pentru intervenție

Mesaj