Instalații de climatizare & ventilație


INBIT AG face orice anotimp mai ușor de îndrăgit. De la comercializare aparatelor de aer condiționat și până la instalarea și întreținerea lor, INBIT AG asigură toate serviciile necesare pentru a menține un habitat optim tot timpul anului.

Pentru orice tip de construcție, compania noastră are soluții adecvate de climatizare. Oferim consultanță avizată pentru alegerea aparatelor de aer condiționat și de ventilare corespunzătoare mediului în care urmează să fie montate și executăm toate lucrările necesare de instalare și de întreținere.

Prin instalarea corectă a echipamentelor de climatizare potrivite se asigură o răcire rapidă a habitatului și se menține temperatura optimă, fiind totodată garantată eficiența energetică.

Astfel, pentru orice perimetru, INBIT AG are soluții performante pentru un ambient plăcut, cu aer curat și răcoros.

Cum alegeți ușor aparatul de aer condiționat care să răcorească repede casa sau biroul? Apelați la un consultant INBIT AG.

De câte aparate de aer condiționat este nevoie? Ce capacitate de răcire trebuie să aibă? Care este aparatul AC care oferă tehnologiile potrivite stilului dumneavoastră de viață? Echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție pentru ca dumneavoastră să faceți cea mai bună alegere. Răspunsuri avizate, soluții adecvate.

Un aparat de aer condiționat funcționează eficient atunci când este montat corect. Manopera atent efectuată, utilizarea unor piese și accesorii de bună calitate, atenția la detalii, toate acestea definesc modul nostru de lucru.

INBIT AG montează fiecare aparat de aer condiționat cu promptitudine, în cel mai scurt timp posibil și cu multă grijă față de spațiul în care este amplasat.

O bună întreținere a aparatelor de aer condiționat și efectuarea la timp a reviziilor periodice aduce multiple avantaje. Asigură aparaturii o bună capacitate de răcire, durată de viață mai mare și eficiență energetică optimă, previne defecțiunile costisitoare și protejează totodată sănătatea beneficiarilor.

INBIT AG oferă servicii complete de mentenanță pentru sisteme AC, care includ verificarea și curățarea atât a unității interioare, cât și a celei exterioare, precum și înlocuirea filtrelor sau a componentelor uzate, dacă este cazul.

Astfel, vă bucurați de aer proaspăt și răcoritor. Fără praf, fără bacterii aerobe.

Când aparatul de aer condiționat este pe mâini bune, verile caniculare devin primăveri plăcute.

INBIT AG remediază prompt orice defecțiune. Fie că este vorba despre o defecțiune cauzată de un defect de fabricație sau rezultată în urma întreținerii necorespunzătoare sau montării greșite a sistemului AC. Examinăm fiecare componentă, punem un diagnostic cert și reparăm sau schimbăm doar piesele defecte.

INBIT AG pune înapoi în funcțiune, la parametrii corecți, orice aparat de aer condiționat.

Verile toride solicită intens aparatele de aer condiționat. În timp, intervine uzura, iar unele componente cedează.

INBIT AG oferă o gamă variată de piese pentru instalații AC, pe original sau compatibile 100% cu aparatele pe care sunt montate. De la componente de bază ale sistemelor de răcire la accesorii, oferta INBIT AG cuprinde toate piesele de schimb necesare.

Când aparatul de aer condiționat nu mai face față, cea mai frecventă cauză este lipsa unei cantități suficiente de freon în instalație. În funcție de durata de utilizare, condițiile de mediu și caracteristicile tehnice, sistemului AC își pierde treptat capacitatea de răcire.

INBIT AG efectuează încărcări cu agent frigorific de calitate, care asigură o răcire optimă a aerului.

Cum alegem aparatul de aer condiționat?

Iarna ne lipim zgribuliți de sobă sau de calorifer, vara căutăm toropiți umbră și răcoare. Iar când căldura devine insuportabilă, aerul condiționat se transformă din moft în necesitate.
citește mai mult>>

Cum întreținem și utilizăm corect aerul condiționat?

Întreținut atent, în mod periodic, aparatul de aer condiționat va avea grijă să ne răcorească eficient locuința, fără a ne pune în pericol sănătatea.
citește mai mult>>

Programare online

pentru orice perimetru, INBIT AG are soluții performante pentru un ambient plăcut, cu aer curat și răcoros.

În cel mai scurt timp de la programarea online veți fi contactat/ă pentru a stabili ziua și ora intervenției echipei INBIT AG.
Vă mulțumim!

Numele (obligatoriu)

Adresa email

Telefon (obligatoriu)

Tip intervenție

Interval orar preferat pentru intervenție

Mesaj