Sisteme de alarmare & supraveghere

Construcțiile realizate inteligent sunt ridicate în jurul necesităților reale ale oamenilor. Astfel, spațiile sunt transformate în habitate optime pentru utilizare îndelungată și prietenoase cu mediul înconjurător.

Confortul înseamnă inclusiv siguranță, iar protejarea locuinței sau a spațiilor business și a clădirilor publice sporește confortul și reprezintă totodată o necesitate.

INBIT AG oferă soluții de supraveghere și alarmare de generație nouă, prin care beneficiarul poate asigura liniștea căminului sau siguranța unor spații și bunuri.

Un spațiu sigur este un spațiu supravegheat 24/24 și care poate fi ținut sub observație de la distanță, de oriunde. Sistemele de supraveghere și alarmare instalate de INBIT AG sunt sisteme de ultimă generație, fiabile și ușor de utilizat.

Compania noastră oferă soluțiile potrivite pentru orice tip de spațiu: clădiri rezidențiale sau de birouri, construcții și spații publice sau industriale. Supravegherea se realizează prin camere de video și sisteme de alarmă anti-efracție performante, care au capacitatea să acopere perimetre ample și să detecteze orice activitate în măsură să pună în pericol siguranța obiectivului.

INBIT AG oferă siguranță prin tehnologie avansată de monitorizare.

INBIT AG construiește cu responsabilitate. Conform planului, fără compromisuri, cu respect pentru timpul beneficiarului. INBIT AG construiește corect, coerent, calculat. Așa cum este firesc.