Construcții civile rezidențiale

Construcțiile realizate inteligent sunt ridicate în jurul necesităților reale ale oamenilor. Astfel, spațiile sunt transformate în habitate optime pentru utilizare îndelungată și prietenoase cu mediul înconjurător.

O locuință trebuie să fie accesibilă, trainică și practică. Potrivită pentru toate activitățile de zi cu zi. INBIT AG construiește clădiri rezidențiale în care oamenilor le este drag să locuiască și care să reziste peste generații.

Fie că este vorba despre blocuri de locuințe sau case, “la roșu” sau “la cheie”, construcțiile sunt realizate la standarde tehnice de înaltă precizie, finisate meticulos, eficiente din punct de vedere energetic. Astfel, clădirile pot fi predate complet funcționale, cu instalații sanitare, termice și electrice fiabile, care asigură costuri reduse de întreținere.

Ridicate întocmai conform specificațiilor prevăzute în proiect, construcțiile respectă atât standardele de siguranță, precum și nevoia de a locui într-un spațiu bine construit, confortabil din toate punctele de vedere, în orice anotimp.

INBIT AG construiește pe măsura așteptărilor.

INBIT AG construiește cu responsabilitate. Conform planului, fără compromisuri, cu respect pentru timpul beneficiarului. INBIT AG construiește corect, coerent, calculat. Așa cum este firesc.