Instalații electrice

Construcțiile realizate inteligent sunt ridicate în jurul necesităților reale ale oamenilor. Astfel, spațiile sunt transformate în habitate optime pentru utilizare îndelungată și prietenoase cu mediul înconjurător.

Energia electrică pune lucrurile în mișcare și alimentează confortul. INBIT AG oferă servicii și soluții de la A la Z pentru instalații electrice sigure, conforme cu normele europene.

Eficiența energetică, durabilitatea rețelei electrice și sprotecția consumatorului de energie sunt prioritare în toate lucrările executate. INBIT AG montează și pune în funcțiune instalații electrice cu rezistență sporită la șocuri de tensiune, care asigură o protecție îmbunătățită a utilizatorului și pot susține un consum de energie intens. De la fire la siguranțe, fiecare componentă utilizată este de calitate. Astfel, este garantată buna funcționare pentru toate aparatele electrocasnice sau pentru orice echipament de uz industrial.

Serviciile oferite de experții noștri în electricitate cuprind toate lucrările de branșare specifice, de la cablare la instalarea panoului electric, montarea prizelor și inclusiv a becurilor sau a corpurilor de iluminat.

INBIT AG oferă soluții sigure și moderne pentru alimentarea cu energie electrică în orice spațiu sau construcție.

INBIT AG construiește cu responsabilitate. Conform planului, fără compromisuri, cu respect pentru timpul beneficiarului. INBIT AG construiește corect, coerent, calculat. Așa cum este firesc.