Instalații sanitare

Construcțiile realizate inteligent sunt ridicate în jurul necesităților reale ale oamenilor. Astfel, spațiile sunt transformate în habitate optime pentru utilizare îndelungată și prietenoase cu mediul înconjurător.

Un spațiu perfect adaptat activităților de zi cu zi este un spațiu complet funcțional, care asigură confort și igienă. INBIT AG execută orice lucrare aferentă instalațiilor sanitare, atât pentru case sau apartamente, cât și pentru sedii de lucru sau spații industriale.

Confortul înseamnă calitate pe întreg circuitul: sisteme de țevi corect montate și componente ale instalației care rezistă la folosință îndelungată. De asemenea, o instalație sanitară modernă are inclusiv capacitatea de a proteja calitatea apei. Toate instalațiilor sanitare realizate de INBIT AG respectă aceste principii de funcționare.

Compania noastră comercializează, montează, repară, verifică și întreține orice tip de instalații pentru baie, bucătărie sau pentru construcții industriale. De la instalarea obiectelor sanitare precum căzile, cabinele de duș, saunele sau vasele și bazinele WC, până la realizarea branșamentelor la rețele interioare și exterioare de alimentare cu apă, gama de servicii include orice lucrare specifică.

INBIT AG oferă inclusiv servicii de desfundare a canalizărilor interioare, montare sau schimbare a sifoanelor de pardoseală și a instalațiilor pentru subsoluri, înlocuire sau modernizare a coloanelor principale și individuale de apă rece și caldă.

INBIT AG întreține confortul prin servicii impecabile și instalații sanitare performante.

INBIT AG construiește cu responsabilitate. Conform planului, fără compromisuri, cu respect pentru timpul beneficiarului. INBIT AG construiește corect, coerent, calculat. Așa cum este firesc.