Instalații termice

Construcțiile realizate inteligent sunt ridicate în jurul necesităților reale ale oamenilor. Astfel, spațiile sunt transformate în habitate optime pentru utilizare îndelungată și prietenoase cu mediul înconjurător.

Confortul dumneavoastră este prioritar pentru INBIT AG. De aceea, fiecare sistem termic este proiectat și montat astfel încât să fie eficient energetic și simplu de întreținut.

Oricare ar fi dimensiunile unei construcții și activitatea găzduită în spațiul respectiv, confortul termic este important. Eficiența sistemelor de încălzire depinde însă de calitatea instalațiilor termice. Iar pentru orice tip de instalație de acest fel, INBIT AG are soluția potrivită.

De la țevi și accesorii pentru montare sau evacuare, la radiatoare, centrale, calorifere și boilere, furnizăm orice componentă pentru instalații și echipamente termice. Executăm apoi conform normelor toate lucrările necesare de instalare, punere în funcțiune, întreținere și verificare periodică.

INBIT AG furnizează soluții moderne pentru instalații termice durabile.

INBIT AG construiește cu responsabilitate. Conform planului, fără compromisuri, cu respect pentru timpul beneficiarului. INBIT AG construiește corect, coerent, calculat. Așa cum este firesc.