Termeni & condiții de utilizare

Accesul pagina de internet www.inbit.ro (denumit in continuare Website, pagină a Companiei INBIT SRL) precum si utilizarea sa sunt guvernate de termenii şi condiţiile de mai jos, precum şi de orice alte legi şi reglementări aplicabile în acest sens.

Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea în orice mod a acestui Website sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile specificate mai jos.

Drepturile de autor asupra acestui Website aparţin S.C. INBIT S.R.L. şi se află sub protecţia legilor române şi internaţionale în materie.

Siglele simbolurile şi sloganurile utilizate, altele decât cele aflate în proprietatea INBIT, aparţin instituţiilor sau organizațiilor aferente.

Textul, documentele, materialele video şi imaginile de pe acest Website sunt proprietatea Companiei INBIT, incluzând, dar fără a se limita la design, elementele distinctive ale Website-ului, conţinutul descrierilor sau biografiilor, portofoliul, publicaţiile, împreună cu orice elemente grafice asociate sunt denumite colectiv Materiale. Orice folosire a Materialelor incluzând, dar fără a se limita la reproducere sau distribuţie neautorizată este strict interzisă fără permisiunea scrisă aINBIT. Orice astfel de acord, permisiune sau licenţă va fi retras/ă automat în cazul folosirii neautorizate.

Acest website poate conţine documente, imagini, informaţii sau alte materiale care nu sunt proprietatea Companiei INBIT, cum ar fi fotografii, informaţii, fişiere multimedia, logouri, mărci, care sunt proprietatea respectivelor părţi, folosirea lor având caracter strict informativ și ilustrativ.

Acest Website nu poate fi reprodus în întregime sau în parte, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat în orice fel în scop comercial.

INBIT îşi rezervă dreptul să nu accepte sau să nu ia în consideraţie materiale nesolicitate, fie ele creative, de producţie sau de orice altă natură.

INBIT îşi rezervă dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment fără a anunţa în prealabil.